T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KARPUZLU - Tekeler Ortaokulu

Tekeler Ortaokulu

Telefon
02567435042
Belgegeçer
05052996027
WEB
https://tekelerortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Tekeler Mahallesi, Karpuzlu / AYDIN
Vizyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı;sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Başarılar
Okulumuz zorunlu hizmet bölgesi kapsamında olup, hizmet süresi 5 yıl,hizmet puanı 18´dir.
Öğretmen :16
Öğrenci :116
Derslik :10
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6510
Öğretim Şekli :Tam zamanlı
Saatler
09:00-15:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım öğretmenlerin özel araçları ile sağlanmaktadır. Ulaşımın sağlanması konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmamaktadır.Aydın Büyükşehir belediyesinin günlük araçları vardır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Dağ köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 64 KM İLÇE MERKEZİNE 8 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
eTwinning Projelerimiz Erasmus Projelerimiz 4006 Tübitak Fuarı Projelerimiz Değerler Eğitimi Projemiz Beyaz Bayrak Projemiz Beslenme Dostu Okul Projemiz Okul Müzesi Projemiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2016 ve 2017 yılında 2 adet Erasmus+ KA1 projemiz başarıyla tamamlanmış olup, 2020 yılı yeni bir KA1 projesi çalışmamız bulunmaktadır.
Yazdır